Výber paralelných realít

GENERÁCIA JEDNA.nula 

Zmeny našej genetiky, ktoré vrcholili v roku 2021, sa začnú raketovou rýchlosťou prejavovať v roku 2022 - ​​i keď niekoho psychika je trochu pozadu bude to možno pre niekoho veľký nápor. Stávame sa ,,GENERÁCIOU JEDNA.nula” aneb skúšobnou verzia ľudstva s novou tvárou i hodnotami🎭 Ľudstvo, ktoré sa samo vyselektuje podľa potrieb duší:

1. nabrať viac skúseností v iných 3D realitách, prípadne zotrvať v aktuálnej osi času 3D ktorá sa už prekrýva s novou realitou

2. duší, ktoré sú pripravené posunúť sa ďalej zo starých schém existencie do nového evolučného modelu bez toho, aby si to vobec extrémnejšími prežitkami postrehli. SELEKCIA JE POTREBNÁ A PRIRODZENÁ a úprimne buďme za ňu vďační. Ľuďom, ktorych treba vodiť za ručičku by sme mali okolo krku obvešaných stovky, pretože keď celý system a staré štruktúry ľahnú popolom zrazu by nevedeli čo maju robiť..ešte nie sú pripravení naciťovať, otvárať vedomie, pustiť sa starého, neveria v seba a svoju inštanciu jedinečnosti, jednoducho nemajú dostatok skúseností a je to tak v poriadku. Nikto nie je horší ani lepší. To len naša myseľ je naučená neustále niečo s niekým porovnávať a niečo odôvodňovať🤷🏻‍♀️ Nie je to potrebné, jednoducho to tak je a ty to môžeš prijať, alebo odporovať. Obe cesty sú okey, obe cesty sú spôsob rastu..

Kým sa úplne rozpadnú či rozpustia zastarané formy myslenia, cítenia a štruktúr, bude to ešte chvíľku trvať a mnohí si budú túžobne priať späť ,,to staré” na ktoré sa i tak roky sťažovali.. lebo staré ,,dobré známe” rovná sa bezpečné (v archaickom obmedzenom zmýšlaní samozejme). Podľa toho koľko sme boli doteraz ochotní pustiť a nelipnúť na osobách, práci, myšlienkach, vzorcoch správania bude vôkol nás skúšok. Napriek všetkému pokiaľ z tohto obdobia „skúšok“ povstaneme čistí – na tele i na duchu, budúci rok bude pre nás prechádzka ružovou záhradou možno s pár bodliakmi pod nohami ale z tých sa dá uvariť skvelý čaj🙃 Alebo môžeš mať ,,bažinatú tŕnistú žumpou zaplavenú záhradu” alebo i niečo medzi tým, veľa závisí od toho, ako ste si ,,upratali" svoje VZŤAHY v 2021.

Verím, že napriek mnohým paradoxom, ktoré sa v spoločnosti prejavili sa väčšina z nás pohne do časovej osi, ktorá bude niesť vysoké vibrácie. Dva časové prúdy, dovolím si to nazvať už aj paralelné svety, volám ich tzv. Fantómov matrix a naša vysnená New age alias Vodnár sú doménami našej multi-dimenzionálnej existencie. Ako riadiace jednotky svojho života si môžeme vybrať, kde budeme fungovať. V ľudskej reči ➡️ jedna šťastná pani Sandra chodí nakupovať s úsmevom na perách, ktoré nezakrýva náhubok na zber plesní, s láskou v srdci a rešpektom k sebe samej, cestuje po svete a žije v zahranicí. Pani Gizelda (vymyslené) večne frflajúca - keď svieti slnko, keď prší, keď fúka, keď nefúkal, keď niečo od nej chcú, keď nič nechcú. Ako Terminátor vyzbrojená všetkými testami a papiermi čo ,,vrchnost” žiada, čaká v rade na štvrtú včeličku a frfle aj na to, že tam stojí.. ale stojí a svojím spôsobom sa tiež teší - vykonáva jej obľúbenú činnosť, šťazovanie sa. Pani Sandra aj pani Gertrúda žijú v dvoch rozdielnych realitách…a to súčasne = v 1 časovom prúde na dvoch časových osiach, ktoré sa miestami prelínajú.

Väčšina duší nedokázala rozpoznať aspekty prejavu „fantómového matrixu“, cez ktorý sa udalosti utvorili do podoby, ktorá je pre náš posun do ďalších fáz všeobecnej transformácie potrebná a nevyhnutná. Chápem, že táto „dvojzmyselnosť“ v chápaní skutočností je mätúca a veľmi náročná na spracovanie emocionálnych energií, ktoré lietajú v zdieľanom priestore kolektívneho vedomia, ktorý je spoločný a sťahujeme z neho rôzne chvíľkové strachy všetci. Áno aj tí, ktorí sa nedali vtiahnuť fantómovým matrixom - strach si stačí pomenovať a zvedomiť, rozlišovať či patrí nám alebo nie.

Od malička pozorujem, že výdatný sklon k „sektárstvu“ je ľudskou slabinou a stačí do ľudskej pozornosti naliať štipku ideologickej omáčky, zahustiť ju zemiakom a väčšina ľudí ľahko uverí čomukoľvek. Či už ,,sekta” ☯️biela alebo ☯️čierna, či už
O(pakuješ si to za chvíľu)
P(apier znesie) alebo
N(Kelti to tak necíti)

Mnoho ľudí sa ukotvilo v špecifických ,,spoločenských sekciách", ktoré tematicky ladili s ich presvedčením. Niektorí mám pocit, by to najradšej deklarovali aj vyšitými vyššie spomenutými iniciálami (pripomína mi to šarlátové písmeno) 🤷🏻‍♀️😁 S čím zo zásady nemám problém, len neviem šiť..

Nech sme si už zvolili akúkoľvek ,,spoločenskú sekciu" buďme v nej v roku 2022 ŠŤASTNÍ, vzájomne sa rešpektujme a neštažujme sa😉 nech už nám rok prinesie čokoľvek (a že toho nebude málo) zvládneme to...😋 

Sandra 🤍