Sme duchovným epicentrom

presunul sa z Tibetu

Dlhodobo je naša Zem🌍 skenováná ako celok, skenujú sa vibrácie jednotlivých oblastí, na základe toho sa nám snažia pomôcť ,,zvonku” kde je potreba. Naši hviezdy bratia sledujú aké sú dôvody poklesu/ zvyšovania vibrácii..

Aktuálne sme duchovným epicentrom i s našimi českými bratmi (posun sa dial dlhodobejšie z Tibetu smerom k nám). Pociťujem to už dlhodobejšie skrze masové prebúdzanie a zvyšovanie vašich vibrácii, mojich klientov i celkovo okolia. To čo sa deje u nás a u našich bratov nie je náhoda. Náhoda nie je že situácia eskaluje najviac práve na našich územiach. Duchovné centrum sveta je tŕňom v oku tých, ktorí nie sú spokojní so zvyšovaním našich vibrácii. Rovnako ako to bolo kedysi v Tibete. Je u nás veľmi ,,portálov a vedomia”

Vedomý človek = neovladatelný človek, ktorého nie je možné manipulovať. Je pre nás doležité zvedomiť si, že každá naša vibrácia má vplyv na naše okolie a našou úlohou je udržať SA ČO NAJVYŠŠIE A ,,ŠPLHAŤ” EŠTE VYŠŠIE.

Sme v pomyselnej ,,hre” za SLOBODU VEDOMIA. Našou úlohou v tejto hre je len jedno➡️ UDRŽAŤ ALEBO ZVYŠOVAŤ SVOJU VIBRÁCIU zachovaním slobodnej vôle a 🔑🔑🔑rozpúšťaním strachu.

,,Hrajte ” svoju hru prosím sami za seba (návrhy na spôsoby ako si zvýšiť vibrácie nájdete v niektorých predošlých príspevkoch na soc. sieťach a budem sa tomu venovať i ďalej - alebo si každý nájdite vlastné spôsoby..)😊

I keď to vyzerá, že sme v rámci ,,hry” práve v pomyselne pätovej situacii 🔑🔑🔑nevzdávajme sa.

Svojou hrou ovplyvňujete iných, možno viac než by ste si kedy mysleli 🤍