Aktualizácia energií 7.12.2020

Proces vzostupu inak ako ho poznáme.

Polarizácia emocionálnej roviny je v aktuálnych dňoch umocnená. Mnoho ľudí vnútorne zápasí s pocitmi➡️ Toto môžem cítiť a toto nemôžem. Čí hlas nám to vnútri hovorí? Zvyčajne hlas našich rodičov/ pôvodnej rodiny🗣 Bojujeme s tým čo vraj nemôžeme cítiť a snažíme sa to premieňať na to, čo nám bolo hovororené, že možeme, patrí sa a je správne.. Práve tento vnútorný ,,boj” mnohokrát vyvoláva ešte náročnejšie emócie ako úzkosť či depresia.. Autenticita pocitov a úprimnosť k sebe samému a nášmu vnútornému kompasu, je v daných dňoch, ktoré ešte spadajú do cyklu ,,rozkladu”🥀 zdravým východiskom z bludiska.

HESLOM tohto roka by mala byť úprimnosť a jednota.

⚪️Úprimnosť k sebe samému, k svojej ceste, k svojmu smeru. Bez hesiel: ,,to sa nepatrí..to sa nemá..čo by na to povedali..” naopak úprimnosť podporená heslom: ,,toto CÍTIM ako pre mňa najlepšie

🟠Vystupujeme z karmy, pomaly ale isto (ak sme sa tak vedome rozhodli). Hierarchia v rodine typu ,,rodič generál a dieťa poslušný vojín” postupne zanikne a rodičia sa stanú vnímavymi sprievodcami svojich detí. Deti sa už nebudú brať ako ,,tie ktoré máme učiť” výučba bude prebiehať vzájomne dieťa.

🟢Hierarchia akéhokoľvek typu dostane na frak, práve tento rok sa máme učiť jednote a pochopiť, že sa máme mať dobre my i ľudia navôkol. Nie ,,buď alebo”.. Pokiaľ v akomkoľvek vzťahu zodpovedáme za menej/viac ako 50% oberáme sa o silu alebo o ňu oberáme niekoho iného.

🟡Nemali by sme klásť odpor v podobe hrubej sily, manipulácie, sťažovania si, ale ani ticho sedieť a ,,poslúchat/podriadiť” sa všetkému čo sa vraj má. Čo myslíte dá sa to nespadať len do jedného z tychto extrémov? Dá sa počúvať (bez strachu čo príde), čo cítim že chcem i keď to nie je to čo od nás chce niekto iný?

🟣Vnímajme celú cestu ktorou kráčame, nielen ten pomyselnú cieľ za zákrutou, ktorý ešte nie je v dohľadne. Aby sme nezistili, že za zákrutou je ešte ďalšia..a ďalšia🤷🏻‍♀️
Napĺňa vás vaša cesta?

PS: Nebojme sa rozkladu, ktorý možu sprevádzať v spánku nočné mory, je prirodzeným cyklom, po ktorom nasleduje rozkvet🌹Ak ho prijmeme a nebojujeme..

Sany Asia🤍