Oheň

symbol živelnosti, vášne, prerodu, nového života, kreativity a sexuality

V ohni je určitá divokosť a nespútanosť, čo sú aspekty, ktoré niekedy podvedome chceme, inokedy nás iritujú ako u nás tak i u iných.
Oheň prináša tiež uvedomenie, že sa treba o neho starať, aby mal dostatok živín a vzduchu, pretože inak postupne zhasína.
Energia ohňa prináša do našich životov nové vízie a nápady, a pokiaľ sú pre nás dostatočne atraktívne, dokážeme vyvinúť až neskutočnú silu a vrhnúť sa do nich. Adrenalín, zanietenie a vášeň sú našou ohnivou energiou.

Pokiaľ cítiš, že sa chceš naplno prepojiť so živlom ohňa, ucítiť jeho energiu, ako i spracovať si jeho témy, už tento mesiac nás spoločne čaká celodenná aktivačná ceremónia - prechod cez horúce uhlíky - firewalking. Uhlie môžeme „len tak prejsť“ alebo si vziať túto príležitosť a urobiť z toho seba-zasvätenie a skúšku ,,dospelosti", kde zanecháme za sebou všetko čo nám už neslúži vrátane strachov.
V súvislosti so živlom ohňa si odpovedaj na nasledujúce otázky?

❤‍🔥Čo v tebe oheň evokuje?
❤‍🔥Aký máš k nemu vzťah?
❤‍🔥Cítiš strach, rešpekt, bezpečie?
❤‍🔥Čo také blesky?
❤‍🔥S čím si oheň spájaš?
❤‍🔥Pre čo práve teraz, v živote/ vo vzťahu horíš?
❤‍🔥Kde cítiš vášeň?
❤‍🔥V čom nachádzaš sexuálnu energiu?
❤‍🔥Kedy ti prúdi energia, nápady, kedy tvoríš naplno?
❤‍🔥Čo ty a tvoje telo?
❤‍🔥Ako si na tom s obľubou červenej a oranžovej farby?
❤‍🔥Dokážeš efektívne tvoriť v hmote, alebo máš skôr nápady a vízie a realizácia ti uniká?

Oheň odkrýva najhlbšie strachy, ktorých sa radi pevne držíme. Spojením sa s ním sa nám otvára cesta k nájdeniu svojich darov a možností vykročiť s nimi do sveta.

S láskou
Sany Asia🤍

Máš záujem odoberať newsletter? Zadaj svoj email a do správy napíš ZÁUJEM.

Vaše osobné údaje budú spracované v súlade s nariadením EP a R EÚ 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) a so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov na zodpovedanie Vášej otázky či pripomienky. GDPR