Ako vonka, tak aj vnútri a naopak

Orionsky konflikt

Pozrieme sa dnes bližšie na 2 vesmírne zákony a súvislosti medzi tým čo sa teraz deje v našej realite🌏

Ako vo vnútri, tak aj navonok, ako navonok, tak aj vo vnútri.

Ako na povrchu, tak aj pod povrchom, ako pod povrchom, tak aj na povrchu.

Sme to my a si aj TY, kto sa nachádza v strede medzi vnútrom a vonkajškom, TY sa nachádzaš na povrchu aj pod povrchom. TY sa rozhoduješ pre skutky, ktoré potom utvárajú tvoj život a svet. Ak vo vnútri nemáš žiadneho nepriateľa, nebude na teba číhať žiaden nepriateľ ani vonku.

Keby sme sa pozreli na to VONKU A NA POVRCHU za predpokladu synchrónneho vnímania času duše, mnohí aktuálne inkarnovaní ľudia na Zemi si prežili/ znova prežíva v inej obdobe vojnové obdobie na Orione. O čo sa jedná?

Manžel tam ako duša, žil a uviazol na mnoho inkarnácií, tak ako vačšina z vás. Jeho dušu to značne poznačilo. Jednalo sa o náročné časy. Hviezdny systém Orionu obsadila temná strana a vládla tam veľmi nízkovibračná vojnová energia. Tisícky rokov bola okolo Orionu natiahnutá energetická mriežka, ktorá slúžila ako akési lepidlo cez ktoré sa duše po smrti nedokázali dostať domov. Stále znova a znova sa zabití či zosnulí vo vojne ktorá tam dlhodobo prebiehala, museli inkarnovali do toho istého nízkovibračného prostredia. Mriežka slúžila tak, že zrejme aj tvoja duša sa opakovane inkarnovala do vojny a nízkych vibrácii bez možnosti úniku či návratu do svojho hviezdneho systému. Týmto sposobom si temná strana zabezpečila, že duše im z Orionu po smrti neutečú domov - do iných hviezdnych systémov. Niekedy sa pomocou špeciálneho RITUÁLU pár dušiam podarilo uniknúť a inkarnovať sa sem na Zem🌏 kde vtedy nebol ani nehrozil žiadny vojnový konflikt. Moj manžel bojoval v Hnutí odporu v podzemných tuneloch, jaskyniach za svetlejšiu budúcnosť Orionu, tak ako mnoho z vás, čo však dlhodobo nepomáhalo pretože boj plodí ďalší a ďalší boj, znižuje vibrácie a neprináša slobodu… Jeden zo správcov reality v Orionskom hviezdnom systéme sa preto inkarnoval ako ,,Orionsky Kristus” pričom jeho učenie a idei sa šírili medzi ľudmi, spájali ich, zjednocovali až pomohli zvýšiť svoje vibrácie a tým i vibrácie Orionu natoľko, že temná mriežka - lepidlo na duše sa rozpadlo.

Duše utečencov sa začali inkarnovali na Zem, aby si odpočinuli od večného boja, ktorý tisícky rokov znova a znova opakovane zažívali. Lenže za nimi aj temné sily…… a pokračujeme v tejto hre i na Zemi➡️konfliktmi ktoré začali na Orione. Aj na Zem sa inkarnovala energia ,,Ježiša Krista” (pôvodná Arkturiánska duša) avšak jeho učenia nik nepochopil, ani jeho myšlienky.. Bolo to však podstatné a potrebné na prinesie istých energiíl hoci kolektívne ľudstvo nezvýšilo svoje vibrácie a ďalej to už poznáte.. Pribili ho na kríž a ešte jeho meno použili pre štrukturálne účely kresťanstva. Zmŕtvych zmvŕtvych vstanie, nie je nič iné ako starodávnu technika to ktorej sú zasvätený len najvyššie úrovne vedomia, kde viete spomaliť svoju tepovú frekvenciu skoro na nedekovanú a tak sa zdá, že ste mŕtvi. Spomalíte svoje funkcie tela skoro na minimum, pričom merateľne ste vyhlásení za mŕtvych. Tiež by som ju zrejme využila, namiesto niekoľkodňového visenia na kríži pribitá za končatiny, radšej hybernujúc. Píšem o Ježišovi ako takom ktorého poznáš, ono sa však tých ,,Kristov” na Zem inkarnovalo viac, avšak ani tí neboli pochopení a dokonca si na mnohých história ani nepamätá…

Prečo Ježiš na Orione zjednotil dané bytosti a tie kolektívne dokázali pozdvihnúť svoje vedomie a Ježiš na Zemi a mnoho inkarnovaných s podobnou misiou nie?? My pozemšťania máme rôznorodú genetiku tela ale aj rôznorodý pôvod duše. Preto nie je možné aby nás zjednotil jeden ,,vodca” či Ježiš, hoci by jeho myšlienky a pôvod mohli byť akékoľvek pekné a svetelné. Jeden človek nedokáže zjednotiť celú planétu a dopomôcť jej k vzostupu. Čelíme výzve vzostupu BEZ POMOCI ZVONKU pretože všetci v sebe máme svojho vlastného Ježiša Krista ➡️ vlastného správcu reality 😊 A mali by sme ho začať používať. Priznajme si všetci, že keď vám niekto povie ,,všetci sme jedno” tak to s vami na 100% nerezonuje.. Cítim, že je to práve kvôli podvedomému vedeniu, že síce sme všetci z jedneho Zdroja ale máme iné hviezdne pôvody, genetiku i úroveň vedomia🕊 Preto niekto s mojimi slovami bude súznieť a niekoho pobúria. Je to tak ok, zdanlivo nás to udržuje i vzďaľuje od toho či tých, ktorí sú pre nás rozvoj prospešní a ktorí už/ešte nie.

Dlho trvalo kým manžel rozpúštal vnútorné jazvy duše z vojen na Orione a zrejme toho ešte bude pod povrchom viac. Každopádne keď ich spracoval, odzrkadlilo sa to aj na jeho aktuálnej realite. Väčšina ľudí nerada spomína na životy na Orione, neotvára tieto témy…aj ním to riadne otriaslo...avšak práve teraz je možno čas. Väčšina vyslobodených duší je aktuálne tu a orionskú traumu si riešime kolektívne (ale každý za seba). A hoci sa ma orionska trauma netýka, moja duša sa ako jedna z mála tomuto konfliktu vyhla a nie som ňou poznačená, napriek tomu práve vďaka svojmu manželovi cítim ako je doležité otvoriť túto traumu a venovať jej pozornosť.

Ako sám na sebe identifikuješ, že sa ťa týka oriónsky konflikt či trauma a že si ju zažil?

➡️ máš tendenciu so záujmom sledovať vojnovú situáciu vo svete

➡️ máš tendenciu sa vyjadrovať k vojnovej situácii nech je kdekoľvek a nechať sa zatiahnuť do diskusií o nej, hoci ťa rozhorčuje

➡️ celkovo máš tendencie bojovať - sám so sebou, s ľudmi so svojho okolia, s partnerom, s chorobami…

➡️ často bojuješ za svoju pravdu

➡️ keď niečo robíš nazývaš to bojom

➡️ fascinuje ťa dostupná história vojen na Zemi

➡️ fascinujú ťa zbrane / máš k nim výhradný odpor

➡️ neunesieš bezprávie a nespravodlivosť a máš tendenciu bojovať za ,,slabších”

➡️ si srdcom bojovník / za každú cenu sa konfliktov vyhýbaš, máš z nich hrôzu a radšej sa podvolíš, poslúchneš len aby si nemusel bojovať aj za cenu, že pojdeš proti sebe

Že si sa v tom našiel/ našla? Je to v poriadku, cca 99,9 % duší aktualne inkarnovaných má oriónsky konflikt v záznamoch svojej duše. Ako možeš orionske konflikty a jazvy svojej duše liečiť? Rovnakými spôsobmi ako napr. traumy vnútorného dieťaťa v tomto živote, či už sám alebo s niečou pomocou.

Pretože ako vonka.. tak aj vnútri… Ak máš nevyriešené vojnové konflikty s Orionu v sebe budú aj ,,vonka” v tvojej realite. Ak ich má 7miliárd ľudí, ako silne budú ukotvené v globálnej realite?

S láskou
Sany Asia🤍

Máš záujem odoberať newsletter? Zadaj svoj email a do správy napíš ZÁUJEM.

Vaše osobné údaje budú spracované v súlade s nariadením EP a R EÚ 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) a so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov na zodpovedanie Vášej otázky či pripomienky. GDPR