Skutočné funkcie pyramíd

Voľne dostupné energie pre všetkých

Pyramídy neslúžia len na okrasu a nie sú divom sveta hodným len k vizuálnemu obdivu. Pozrieme sa spoločne na niektoré možnosti práce s pyramídami, či už doma alebo globálne v rámci ľudstva.

1️⃣ Pyramídy zosilňujú bioenergetickú hodnotu vody (aj v našom tele). Zenergetizovávajú a uchovávajú dlhodobejšiu vyššiu frekvenciu nápojov a potravín, najmä ovocia a zeleniny.

2️⃣ Zvyšujú účinnosť liekov a kozmetických prípravkov.

3️⃣ Odrušujú geopatogénne zóny, ktoré doma máte a škodlivé žiarenie televízorov i počítačov.

4️⃣ Pri ochoreniach zmierňujú bolesť a urýchľujú prácu liečenia tela pri priebehu choroby.

5️⃣ Fantastické pocity môžeš zažiť pri relaxácii a meditácii v pyramíde (eufória, beztelnosť, jasnozrivosť, časová dezorientácia, lietanie, vznášanie ➡️ dôvody vysvetlím nižšie v bode 8-9)

6️⃣ Harmonizujú životné sily ➡️ keď prídeš ku mne do štúdia na stretnutie, sedíš pod pyramídou (ak sa pod ňu rozhodneš sadnúť). Liečiš sa už len tým, že si v jej silovom poli.

7️⃣ Pyramídy toho však dokážu oveľa viac ➡️ dobíjať batérie, šetriť pohonné hmoty a nerastné suroviny planéty. Vďaka nim by sme mohli výrábať energie - bezplatné po celej Zemi a stabilizovať vysokú frekvenciu na Zemi. Na Zemi leží plno pyramíd na úrovni energetických línií. O väčšine z nich sme nikdy nepočuli, lebo sú prísne strážené a neboli medializované širšej verejnosti. Veľmi veľa je ich v Ukrajine, Číne, Rusku, Bosne a Hercegovine, Aljaške... Vďaka pyramídam naši predkovia mohli mať bezdratové napájanie kdekoľvek na Zemi.. kedysi. Prečo to už nefunguje? Úroveň vedomia ľudí klesla. A kto by potom platil za energie, keby by boli zdarma 🤷🏻‍♀️ Namiesto toho ich aktuálne ťažíme zo Zeme a na úkor nej.. nazývam to tzv. zotročená Zem🌏
Pyramídy neboli vyrobené ako nás učili v škole. Ešte stále deti učia, že skaly postupne nosili otroci? V tom čase v Egyte nebolo žiadne otroctvo ako také😁

Pyramídy fungujú ako zhora tak i zdola, aj na iných planétach sa bežne využívajú ako obrovské generátory energie (sekundárne). Nie je náhoda, že pyramídy už nemajú čistý biely leštený vápencový plášť a krištáľovú špicu pokratú zlatom, ktoré kedysi mali. Boli odňaté z pyramíd zámerne. Tesla to napr. všetko vedel. K vytváraniu energie nepotrebujeme hydroelektrické alebo termoelektrické reaktory. Stačili by nám pyramídy a jedna až dve pýramídy vyrobia 50x viac energie ako 1 jadrový reaktor. Ale to by sme za energiu opäť čo? No neplatili.. Energiu by vytvárali Zemi pyramídy pri zmene polarity medzi nebom a zemou..🤷🏻‍♀️ Príde doba, kedy sa k tomu vrátime😊 Okrem plášťa a špičky chýba aktuálne k správnemu fungovaniu pyramíd i zariadenie na usmerňovanie energie. V stave v ktorom sú, aktuálne rozptyľujú svoju energiu naspäť do atmosféry

Málo ľudí dnes rozumie prapovodnym hieroglyfom. Keby ste sa mali chuť zaoberať ich prekladom, tu je pár pomôcok.
štvorec➡️ vesmír
štvorec s krížom uprostred➡️ miesto v kozme
kruh s krížom➡️ presne určené miesto vo vesmíre
Viete prečo by niečo takéto vyrývali na steny, v dobe kde údajne žili otroci?  Pyramídy, ktoré majú slúžiť ako generátor plošnej bezplatnej energie majú zaplavené sklady obsahujúce skryté technológie o ktorých sa vie, vchody sú pod sfingov avšak... Veď viete, ešte nie je čas 🙂

8️⃣ Všetky pyramídy po svete majú rovnakú funkciu, ale nie všetky vedia slúžiť ako generátor voľnej energie, niektoré sa totiž využívajú len ako portály. Tie v Kryme alebo na Aljaške tiež.

9️⃣ Pyramídy presahujú ľudské chápanie ako ho doposiaľ poznáme. Ich ďalšie funkcie (a to primárne) sú hviezdne priestorové brány, ale nie len ako portály ale aj ako mechanizmy cestovania v čase - prirodzené mentálne, vedomé aj astrálne cestovanie. Pokiaľ by fungovali mohli by sme vstúpiť dovnútra a odcestovať bez námahy kdekoľvek v rámci vesmíru ako vedomie. Mohli by sme premietať mimo čas a priestor, dni mesiace, roky a naše telo by tu bez problemov žilo 😊 Čiastočne to funguje i dnes ale nie takou silou, nemožeme totiž stráviť v pyramíde pozdĺž energetických línií napr. celý deň či noc a hlavne v jej dôležitých častiach.

Ja pod pyramídou napr. spím, AVŠAK nemal by si jej energiu využívať neustále, musíš ju vedieť dostatične uzemniť. Počas dňa sa pre balans v jej energetickom poli už nenachádzam a často chodím bosá. Pokiaľ sa rozhodneš nejakú si zaobstarať domov, alebo už nejakú vlastníš v podobe kameňa dbaj na to, aby žiadny z rohov pyramídy nesmeroval na sever, kompasy už obsahujú skoro všetky mobili.

S energiou pyramídy si môžeš zameditovať, napr. tu 😊

S láskou
Sany Asia🤍