Ovplyvňovanie vibračnej frekvencie

(2. časť)

z pohľadu multidimenzionálneho

Článok je určený pre ľudí, ktorí žijú vedomím, že Zemou všetko nekončí. Aktuálne síce sme stredom galaxie, pretože od vývoja u nás veľa závisí, ale rozhodne to nami nekončí..

Všetko vôkol nás je energia. Živé bytosti i neživé predmety vibrujúceho na určitých frekvenciách. Každá vibrácia je ekvivalentná pocitu a vo svete „emócií” Zjednodušene existujú len 2. druhy vibrácií celku, VYSOKOVIBRAČNÉ a nízkovibračné (alebo z pohľadu polarity pozitívne a negatívne).  Akýkoľvek pocit automaticky spustí vysielanie vibrácie ďalej do vesmíru. Čo ťa najviac ovplyvňuje na úrovni frekvencie tvojej vibrácie z multidimenzionálneho hľadiska?

Pozri si predtým 1. časť (pozemské hľadisko) nájdeš ho tu

HOLOGRAFICKÁ PROJEKCIA MATRIXU📺

Pôvodne bola holografická projekcia vysielaná z mesiaca, vytvorená ako hmotné cvičisko 3D na Zemi, avšak ako sa ho pred niekoľko tisíc rokmi chopila temná strana a naprogramovala doň rôzne nízkovibračné projekcie na zotročenie a podmanenie si ľudstva, zo Zeme sa stalo cvičisko pre duše cez bolesť a utrpenie. Aktuálne sa postupne holografická projekcia 3D vypína, avšak deje sa to postupne, keďže mysle mnohých by ťažko uniesli drakov, jednorožcov, zblúdilé duše či iné éterické bytosti uprostred mesta. Hold čakáme...🔑 Ono to tu všetko s nami žije i tak, akurát tie filtre bránia očiam mnohých ľudi vieť všetku krásu. Holografická projekcia je nasilnejšia nad Európu a Severnou Amerikou. Ázia, Brazília, Južná Amerika a príroda nie je prekrytá tak husto, asi aj preto nás to tak prirodzene ťahá do prírody.

PRISADLÍCI A USADLÍCI👩🏻‍🦱🧑🏼👨🏾‍🦱🧑🏽‍🦰👩🏽

Pokiaľ duša nestihne po smrti prestúpiť cez portál do astrálu a vrátiť sa domov zostáva uviaznutá v 4.hustote. Keďže ale stráca svoje fyzické telo a tým i hypofýzu, nedokáže prijímať kozmickú energiu ako bežný človek cez 7.čakru a tu nastáva problém. Túto energiu duša potrebuje a preto si nájde hostiteľa - človeka a ,,hupne mu na chrbát" V ideálnom prípade pre teba necítiš nič, prípadne miernu rýchlejšiu únavu, bolesť medzi lopatkami či na krčnej chrbtici. V menej ideálnom prípade cítiš emócie, ktorý zosnulý na strálnom tele mal, čiže môžeš byť viac melancholický či hnevlivý. Polovicu liečebných ústavov a ľudí s diagnostikovanou schizoférniou, či bipolárnou poruchov by stačilo očistiť a odviesť prisadlíkov. Hold aktuálne je stále zaužívané vraziť im štempel s nápisom ,,blázon" a nadopovať ich liekmi. Keď dušičky odvádzam, ľudia sa často pýtajú prečo tu ostali. Dôvody bývajú rôzne ...strach zo súdu, nevedia že umreli, cielene ich zadržal predstaviteľ cirkevného pohrebu, myslia si že ich niekto potrebuje, majú pocit že niečo nedokončili, alebo pozostalí tak veľmi smútia, že tu energeticky dušu držia. Každopádne nie je dôvod k obave - 99,99999% duší sú len zblúdilci, ktorí vedia odísť len 2 spôsobmi - odvedú ich tí ktorí im vedia otvoriť portál, alebo sadnú na zomierajúceho a odídu jeho portálom. Preto je v nemocniciach taká ,,skvelá" energia, tam väčšinou vysedávajú usadlíci a čakajú. Netreba mať z toho hlavu v smútku 🔑prisadlíci i usadlíci tu vždy boli a ešte dlho budú, akurát už teraz o tom aj vieš🔑Je mnoho ľudí, ktorí ti s nimi dokážu pomôcť, pokiaľ by ťa trápili dlhodobo. Vnímaj ich však len ako dušičky bez fyzického tela, ktoré hľadajú pomoc a cestu domov.

SPRIEVODCOVIA⚪ i TEMNÍ SPRIEVODCOVIA⚫

Niekedy zabúdame, že máme svojich sprievodcov - duše, ktoré si nezobrali na seba fyzické telo a rozhodli sa sprevádzať iné duše na ich ceste. Môžeš ich žiadať kedykoľvek o pomoc - pozor plnia priania doslovne, keďže nesmú narúšať tvoju slobodnú vôľu. Keď som raz mala spolupracovať s marketingovkou blbo som požiadala.. Prosila som svojho sprievodcu nech ma zastavia, pokiaľ klasický marketing nie je pre mňa to pravé...vrazil do mňa pán autom. Zastavil ma v rýchlosti 50 🔑Mysli na to čo a ako si želáš🔑No a temní sprievodcovia sú tu aby nás previedli aj ,,temnými" skúsenosťami, tiež sa tak duša rozhodne akurát majú tendenciu zostať dlhšie než by ich kto pozval🔑Temných sprievodcov spoznáš ľahko podľa toho, že tvoje myslienky odvádzajú iným nízkovibračným smerom a môžeš mať pocit, že sa ti dlhodobo nič nedarí.

NÁBOŽENSTVO💒

Pokiaľ ťa v destve či dospelosti, alebo v rámci minulých životov zasvetili do akéhokoľvek náboženstva formou rituálu... (pre účely tohto odseku budem písať najmä o kresťanstve, keďže je v našich končinách najrozšírenejšie) ...ako krst, 1.sväté prijímanie atď... áno to všetko sú rituály.. si energeticky spätý s danou štruktúrou náboženstva a jeho egregorom. Keď sa len v mysli pozrieš späť na údajnú históriu kresťanstva - križiacke výpravy detí, upaľovanie neveriacich, prenasledovanie pohanov a tak ďalej, to všetko so sebou nesieš v rámci energetického prepojenia karmicky na sebe i ty. Rituál krstu svojou ,,svätenou" vodou odpája fungovanie nie len 3. oka pokrsteného a kríž - po ktorý si potom na každej jednej bohoslužbe ideš vystáť radu znova, posilní jeho uzatvorenie ako i privretie srdcovej a krčnej čakry a mnohým ľuďom odčerpávanie energie spôsobuje i zdravotné problémy na tele. Každé náboženštvo má svoje presne určené dogmy a normatíva, v tomto prípade tzv. desatoro. Pravidlá, ktoré keď ortodoxne dodržiavaš prirodzene tým kultivujete svoju energiu. A k čomu? Aby tvoja energia motlidieb mohli prúdiť tam kam má, k Bohu - teda tomu čo Bohom saná cirkev nazýva. Vieš, že každá štruktúra nekončí na Zemi? Pápež je síce najvyšším prestaviteľom v rámci Zeme ale ani zďaleka nie tým, ktorého svojimi modlitbami kŕmiš. TO sedí v astráli. Zamyslel si sa niekedy nad tým, že keď ideš do kostola pre rozhrešenie sedí tam niekto kto POSÚDI či si hodný rozhrešenia alebo nie? Či si hodný? (vtip: Toto je s kostolným poriadkom?😅) Niektoré naše činy totiž svojou energiou ,,kontaminujú a znehodnocujú" energiu pre ,,Boha" preto sa tak dbá na dodržiavanie všetkých pravidiel. Vieš si predstaviť prísť k terapeutovi na sedenie a on ťa začne posudzovať či moralizovať? Mnoho ľudí sa ma na rituáloch rušenia vplyvu krstu prizná, že sa báli prísť pretože sa báli, že stratia spojenie s Bohom. Keď sa odpojíš od náboženskej štruktúry, môžeš budovať svoj individuálny vzťah s Bohom a so svojou vlastnou božskou inštanciou, ktorú máš v sebe - svoj vnútorný kompas.🔑Na všetko existuje riešenie🔑

INÉ👀

Časové línie, minulé životy, časové osi, roviny, dimenzie, časopriestory, inkarnácie tvojej duše, iné reality, vesmíry i galaxie... Toto všetko ovplyvňuje i keď nepriamo a podvedome tvoj život. Pokiaľ máš napr. dlhodobo otvorené paralelné životy, môže to byť celkom ,,zábava". Či teraz prevrátiš očami, alebo sa nad tým zamyslíš, nič to nezmení na tom, že to tak bolo, je i bude..a práve o to dlhšie o čo dlhšie budeš prevracať očami 😀 🔑Priťahuješ presne to, čo vo svojom živote cítiš🔑

Najčastejšia otázka, no dobre a čo so všetkými týmito vecami môžem prakticky robiť?? Prevezmi zodpovednosť za svoj život, svoje rozhodnutia. Nie je to tak, že čo sa ti v živote deje sa deje lebo to čo ino…všetko sa ti deje lebo 🔑TY🔑 Keď sa pri tebe zjaví prisadlík, usadlík, temný sprievodca môžeš pátrať po tom cez akú nezcelenú časť seba sa k tebe dostali. Krásne ti môžu ukázať a zvedomiť ,,medzery" na ktorých môžeš pracovať. Aj oni sú našimi učiteľmi. Všetko vo vesmíre má zmysel. Informácie majú za úlohu rozšíriť ti vedomie, keďže sú súčasťou multidimenzionálneho vedomia našich duší, pre mnohých budú slúžiť len ako rozpamätanie sa.

PS: Bude aj 3. časť😊

S láskou

Sandra🤍