Prečo si za služby účtujeme?

ďalšie učenia o hojnosti

Prečo si za služby a tovar účtujeme
pre niekoho málo, pre niekoho veľa..

1️⃣ Ako si niekto može za duchovnú prácu pýtať peniaze?
Prišla som sem teraz ako človek do bežného života s ,,bežnými problémami”.
V tejto dobe majú ľudia peniaze prepojené s energiou DÁVANIE🔄PRIJÍMANIE
Moje služby vyžadujú veľa dávania energie. Jedným z učení, ktoré na Zemi ľuďom spostredkujem je rovnováha dávania a prijímania. Bola by z mojej strany čistá teória bez praxe, keby som neaplikovala do života váženie si samej seba, rešpektovanie svojich hraníc, vedomie o sebe samej a svojej hodnote. To čo človek prijíme vo forme mojej energie, mi dá vo forme peňazí späť.
💡Ide to aj bez peňazí➡️ Samozrejme - to je budúcnosť - priateľ Dávid sa v mojej prítomnosti učí, regeneruje a zveľaďuje energiu, zato mne poskytuje služby správcu v centre Ja som láska. Obaja vnímame hodnotu a energiu toho druhého, preto si nepotrebujeme vymieňať papiere, vymieňame si priamo energiu.

2️⃣ Inde také isté služby nájdem lacnejšie, prečo by som mal za niečo platiť viac?
Za prvé nikde nenájdeme 2 rovnaké služby ani tovar, keďže nesú jedinečnú energiu daného tvoriteľa. Samozejme však inde nájdeš podobné - aj lacnejšie aj drahšie. Za druhé hodnotu veciam i službám dávaš ty sám, v akej forme ju v nich vidíš. Mali by sme si byť vedomí toho, čo ponúkame a akú to má pre nás hodnotu. Koho si to pritiahne, je už v podstate mimo nás.

3️⃣ Čo keď ma vysoká cena odrádza?
CENA 🟰 ENERGIA (aktuálne ju takto globálne charakterizujeme) Keď ťa odradí cena, má to vačšinou svoje opodstatnenie. Pre masy rozhodne nie je všetko pristupné, napr. osobne to nie je ani mojim cieľom. Vždy je na tebe koho svojimi službami či tovarom chceš osloviť. Moja cieľovka sú primárne ľudia zameraní na rozvoj, ktorí súčastne RADI podporujú iných ľudí a zato získajú niečo kvalitné. Pretože i v tom sa čiastočne odráža miera vedomia človeka. Keď niekto hľadí viac na cenu ako hodnotu, resp. nemá to vnímanie vyvážené, bude lepšie, keď prejde istý kus cesty, kým sa dostane ku mne. Energetická transformácia nám totiž može spáliť neurálne obvody, ak ešte na jej mieru nie sme dostatočne pripravení.

4️⃣Ja som tak chcela ísť sem a robiť toto, ALE…. je to drahé.. Či už som minula tento mesiac veľa..
9 z 10 ľudí na to €nergiu má… ALE…
•na sporiacom účte
•ako rezervu
•na horšie časy
•v hmotnom majetku..
•má iné priority za čo utratí
Čo je v poriadku, avšak napr. ja mám vnímanie nastavené na prioritu ROZVOJ a tak príde presne človek, ktorí prísť má, pretože to má nastavené zrejme rovnako alebo podobne. Rezonujeme na jednej vlne. Myslime nato, že hojnosť je všade vôkol nás, len si treba dovoliť ju PUSTIŤ od nás, aby sa mohla vrátiť späť. Keď na nej sedíme a náhodou ju občas pustíme niekde do sveta, tak skoro sa asi nevráti. Pretože je konečne slobodná a slobodu majú radi všetci, dokonca aj duch hojnosti.
💡Ide to i inak➡️ Ľudia, ktorí hojnosť začali širiť, vám potvrdia, že hojnosť sa im neustále rada vracia.

5️⃣ Tričká za 182 €nergií??
Áno, presne tak. Ekologické oblečenie podporujúce imunitný systém tela v regenerácii, XY ľudí ktorí s nim prišli do styku pri výrobe mali riadne eticky zaplatené. Má to pre mňa vyššiu hodnotu ako značková kabelka vyrobená detskou prácou, za ktorú mnohí zaplatia aj niekoľkonásobne viac. Desiatky tisíc € na vzdelávanie, testovanie, inovácie, čas a energiu, ktorú sme do nich vložili už ľudia pozastavujúci sa nad cenou nevidia. A je to tak v poriadku. Avšak ako je uvedené v bode 2 - hodnotu udávate vy. Či ju niekto iní vidí, je už v podstate mimo nás. I keby len 50 ľudí videlo hodnotu tohto tovaru, predám ju radšej im ako 5000 ľuďom, ktorí si kúpia ,,len ďalšie tričko”.

Peniaze sú skvelým nástrojom, ktorý nám ľuďom svieti na cestu v oblasti rozvoja
💡hodnoty svojej vlastnej i iných
💡rovnováhy dávania a prijímania
💡energetickej gramotnosti
💡bezmedznej dôvery vo vesmír, že hojnosť je všade vokol nás
💡nelipnutí na hmote
💡vážení si hmoty

A niekedy je nám na tú cestu posvietené už len tým, že sa môžeme doma pozastaviť nad nejakou cenou. Možno sa nám to časom, keď bude ,,drahé" všetko rozsvieti úplne💡Pretože všetko je tu pre nás, hoci niekedy to dostaneme vo forme v akej potrebujeme, nie v akej chceme🧩

Nižšie nájdeš minitest k hojnosti.

⬇️⬇️⬇️⬇️

TEST
1️⃣ Viac sa tešíš z toho čo je ,,zadarmo”, alebo sa viac tešíš, keď niekoho svojou energiou vo forme peňazí môžeš podporiť a súčasne získať ešte niečo prinosné? Prípadne to máš v rovnováhe?
2️⃣ Bol/a by si ochotná/ý za tieto články platiť, dajme tomu 5€nergií mesačne ako poďakovanie, alebo radšej presídliš na inú platformu, kde by bol obsah zDARma?

Odpovede veľa naznačia o tom ako narábaš s vlastnou energiou, ako rád ,,vyždímaš” čo najviac energie zo svojho okolia.

Špeciálne hlboké poďakovanie patrí všetkým, ktorí akoukoľvek cestou podporili našu tvorbu a tým i našu ďalšiu tvorbu do budúcnosti✨

S láskou
Sany Asia🤍Matúš

Máš záujem odoberať newsletter? Zadaj svoj email a do správy napíš ZÁUJEM.

Vaše osobné údaje budú spracované v súlade s nariadením EP a R EÚ 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) a so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov na zodpovedanie Vášej otázky či pripomienky. GDPR