Aktuálne energie 14.12.21

Rozpúšťanie programu ,,dobrých chlapcov"

Pokiaľ si ty sám, či tvoj partner nositeľom programu ,,dobrý chlapec" môžeš v najbližších týždňoch pocítiť tendenciu vystúpiť z tohto dlhodobo nefunkčného programu. Vesmír ťa vyzýva opustiť staré a nefunkčné, vystúpiť za brány komfortu, ktorý vlastne ani pre teba ani pre tvoju rodinu už dávno komfortom nie je. Vesmír ťa bude vyzývať cez ľudí a situácie, ktoré budú presne také aké nechceš aby boli, len aby si vstúpil do svojej sily a povedal DOSŤ - JA TO VNÍMAM A POTREBUJEM TAKTO.

Ako detekujem, že som vlastníkom za ,,pekný názov" sa skývajúceho programu, ktorý v praxi ničí nie len vzťahy ale i mužskú silu v priamom prenose?

1️⃣ Za každú cenu pomôžem a vyhoviem - buď v práci a okoliu ALEBO manželke ALEBO všetkým.

2️⃣ Napriek tomu, že sa mi nechce, málokedy poviem NIE.

3️⃣ Vyhýbam sa konfliktom, pretože tam kde je konflikt by ma niekto nemusel mať rád. 

4️⃣ Moja mama bola tá, čo doma ,,nosila nohavice" rozhodovala o dôležitých veciach a mala hlavné slovo.

5️⃣ Keď niečo neurobím ako partnerka či ostatní chcú a ,,je z toho zle" radšej sa podvolím, poprosím o odpustenie alebo to rýchlo napravím.

6️⃣ Mám pocit, že sa mi všetko v živote s*rie.

7️⃣ Partnerka sa nevie pustiť kontroly na všetko dohliada a niekedy sa cítim ako jej syn.

8️⃣ Partnerka ma často kritizuje a vyčíta mi mnoho vecí.

9️⃣ Mám výčitky keď okolo mňa ľudia nie sú spokojní.

🔟 Nefunguje mi sexualita vo vzťahu a často svoju skrytú agresivitu vybíjam za volantom.

Máš 2 možnosti, buď vstúpiš do svojej sily postavíš sa za čo chceš, ako to potrebuješ, ako po tom túžiš a prestane sa ti v tvojej realite manifestovať všetko čo ti zrkadlí tvoj už dávno nefunkčný program alebo nevstúpiš a počkáš si kým naberie na intenzite. Prečo hovorím, že dávno nefuknčný? Jednoducho.. už nemáš ,,nad sebou" mamu či otca, ktorým by si mal vyhovieť, lebo neprežiješ. Žiadna žena pri sebe nechce želatínovú atrapu muža, ktorý si nevie stáť za svojim, s úctou a pokorou, no pevne. Každá žena chce svojho pevnému muža, ktorý dokáže nastaviť zdravé hranice, pretože my sme ako rieky, ktoré potrebujú brehy, aby sme sa nerozliali kde sa dá 🙃 Pokiaľ brehy - hranice nenastavíš, nemáme si ťa prečo vážiť, necítime pri tebe bezpečie ani istotu. A ani muž, ktorý nastavuje hranice doma a mimo domov pred známymi, kamarátmi a rodinou sa ide rozdať nie je dvakrát príťažlivý - vnímame to ako 2 metre a tie nemá rád nikto

Áno pokiaľ začneš program rúcať, zrejme ťa nebude mať každý rád, ale čo tam potom, keď budeš mať po boku ženu s obdivným pohľadom a otvoreným srdcom. Koľko ľudí potrebuješ vôkol seba aby ťa mali radi a zaplnili ti dieru, ktorú má v sebe tvoje zranené dieťa, čo nemohlo autenticky prejaviť svoju dominanciu? 

Dámy tiež nemusíme spať v kúte. Mužom najviac pomôžeme tým, že v prechodnom procese začnete púšťať kontrolu, ktorá nie je pre mužov vôbec ,,sympatická". Najlepším liekom je viac sebalásky. Ako ju objaviť a pocítiť nájdeš tu.

Či nás niekto iný prijme takého, aký sme alebo nás bude preto nenávidieť je každého voľba. Našou voľbou by malo byť prijatie a milovanie samých seba vo všetkých svojich podobách❣️

Sandra